Breaking A Habit

Stepsisters Wedding

IMG_3214

Igår var jeg til min papsøsters bryllup i Sønderjylland. Eftersom de allerede er blevet viet i sydafrika hvor gommen kommer fra var der ikke nogen ceremoni, men der blev afholdt en middag på Hotel Baltic nær Sønderborg. Der blev holdt både søde, sjove og rørende taler og slf. sunget nogle sange, traditionelle såvel som hjemmelavede. Der blev banket på tallerkener, trampet i gulvet og kastet ris.

IMG_3398

IMG_3387

IMG_3191

Efter middagen ankom der en bus som kørte os allesammen til Padborg hjem i min mors have hvor der var slået et fest telt op med en jukebox og bryllups cupcakes, lavet af brudens veninde. Efter brudevalsen kom der en pølsevogn så gæsterne kunne få lidt ekstra at spise inden man begyndte at hælde mere indenbors 😉 En af gæsterne skulle køre til Århus efter pølserne, så jeg fik et lift hjem.

 

IMG_1640

Så idag har jeg hentet Choko hos min tante og morbror som var super søde at passe hende imens jeg var til bryllup. Imens jeg har været væk har min nye roomie været oppe med hendes møbler, og hun flytter ind på fredag, hvilket jeg virkelig glæder mig til!

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking A Habit