Choko Er...

Baking With My New Roomie

IMG_4187

Forrige fredag flyttede min nye roomie Ida ind hos Choko og jeg. Jeg kender Ida fra mit studie hvor vi går på samme hold og hende og jeg er blevet rigtig gode veninder. Så da min tidligere roomie og jeg besluttede at flytte hver til sit, tilbød jeg Ida at flytte ind, hvilket hun takkede ja til. Det er lidt en gambling at flytte ind med en ny veninde, men vi havde en lang snak om forventninger inden hun flyttede ind, og nu er der gået halvanden uge og vi er lige så stille ved at lære hinanden at kende, nu som roomies. Idag var vi ude at gå en tur sammen og på vej hjem fik vi lyst til noget fra bageren, da vi så stod i Føtex bagerafdeling synes vi alligevel at det var ret dyrt og Ida fik den gode idé at vi da bare kunne bage nogle selv. Så vi købte ind til chokolade muffins nu hvor vi alligevel var i Føtex.

IMG_4167

IMG_4170

Opskriften er HER fra

  • 75g. Smør
  • 2 Æg
  • 300g. Sukker
  • 300g. Hvedemel
  • 50g. Kakao
  • 2dl Sødmælk
  • 2tsk Bagepulver
  • 1tsk Vanillesukker
  • 200g Mørk Chokolade

Smøret smeltes.

Pisk æg og sukker hvidt. Bland alle de tøre ting sammen og vend i æggemassen sammen med det smeltede smør og tilføj mælken

Hak chokoladen i grove stykker og tilsæt den til sidst.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

IMG_4185

IMG_4188

Det er blevet nogle rigtige gode muffins og jeg regner med at det er et tegn på at det bliver et godt roomieskab 😉

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko Er...