For My Birthday - Pernille Corydon

Blurry Days

Skærmbillede 2016-02-20 kl. 16.12.40

Efter at have været syg i over en uge, er jeg nu endelig ved at være mig selv igen, dog føles alle dagene som hinanden lige for tiden i det at jeg er ved at forberede mig til en tre timers skriftlig eksamen i økonomi på onsdag. Jeg var nemlig så skide dum at jeg kom til at aflevere spørgsmålsdokumentet istedet for min besvarelse da jeg var til økonomieksamen i december. Men så nailer jeg den da bare her til reeksamen om fire dage 😉

Skærmbillede 2016-02-20 kl. 16.12.52

Midt i al eksamenslæsning besluttede jeg mig for at jeg ville tage med to fra min klasse ud og spise igår. Planen var egentlig at tage på den nye “The Burger Shack” der lige er åbnet på Frederiksgade her i Århus, men pga. en meget lang kø valgte vi at tage på “The Diner” på M. P. Bruuns Gade istedet. Selvom det var en del dyrere end hvad vi gik efter så var det alligevel pengene værd, og de laver seriøst de bedste pommes jeg længe har fået! *savle savle*. Efter vi havde spist tog vi hjem til mig og min nye roomie (vi går i klasse sammen) og så sluttede endnu en fra klassen sig til os og vi spillede et spil Trivial istedet for at drikke eftersom at to af os skal læse til økonomi eksamen idag. Jeg fandt ud af at jeg åbenbart ved mere om det danske kongehus end den almindelige dansker, hvilket jeg faktisk er ret overrasket over, eftersom at kongehuset ikke er noget jeg går specielt meget op i. Kunne det mon tænkes at jeg har tilegnet mig den viden ved at have boet nabo til prins Joakims marker og skov hele min barndom? (fun fact, jeg har leget med prins Felix og prins Nikolai når de var med deres far ude og kigge til markerne, og min mor har set prins Joakim tisse i skoven, hæhæ).

Skærmbillede 2016-02-20 kl. 16.13.03

Når jeg ikke sidder dybt begravet i den store fede økonomibog er jeg at finde rundt omkring i Frederiksbjergs parker og skove. Jeg har nemlig sat mig et mål for der handler om at nå op på de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Det gik skide godt med et gennemsnit over 10.000, altså lige indtil jeg blev syg, så nu er mit gennemsnit for måneden helt nede på 7300 skridt 🙁 Der er virkelig mange skridt at indhente. Så nu har jeg købt en Fitbit Zip så jeg er sikker på at alle skridt blive talt med!

Nu vil jeg gå mig en lille tur og så vende tilbage til bøgerne inden jeg vil lave mig en gang bøf/bearnaise til aftensmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For My Birthday - Pernille Corydon