Århus On A Beautiful Day

Dog Friends

IMG_4225

Ikke så langt fra hvor jeg bor er der for et års tid siden kommet et lille indhegnet område der er idealt til hundeleg. Der er en gruppe på Facebook der hedder “mødestedet for alle de små hunde i Århus” hvor der ofte er nogen der spørger om man har lyst til at mødes, og så går vi simpelthen bare ned til kilden, som det indhegnede sted hedder, på samme tid. nogle gange er vi kun to der kommer med vores hunde, men jeg har også prøvet et par gange hvor vi var 6-7 stykker. Det er næsten altid super hyggeligt, dog sker det nogle gange at der kommer nogle med nogle hunde der bliver meget frustrede over at der er så meget gang i den, og så begynder de at humpe hinanden. Heldigvis er folk meget forståelige og deler altid tips og råd ud så alle får en god oplevelse.

IMG_4207

IMG_4209

Jeg kan virkelig anbefale at finde en legegruppe hvis man har en hund. Alle hunde har bare super godt af at møde andre hunde, også nogle der ser anderledes ud end dem selv, og bare få lov at være hunde og at snakke hundesprog. Der er faktisk mange hunde som er agressive der bliver super glade og legesyge over for andre hunde så snart deres snor bliver taget af idet at de ikke længere føler at de skal beskytte dem selv eller deres ejer på samme måde.

IMG_4212 IMG_4218 IMG_4221 IMG_4225

Den sporty hund på billederne er en af disse hunde. Han hedder Cæsar og er 9 år gammel. Han er en Tjekkisk Rottehund som er en ret sjælden race i Danmark. Racen er lavet til at fange rotter, men har været meget populær hos de adelige i Tjekkiet. Cæsars ejere fortalte kort efter at Choko og jeg var kommet ned til kilden at han normalt ikke kunne med små hunde, fordi han har en idé om at han er meget større end han egentlig er 😉 Men vi oplevede slet ingen problemer, og selv da den lille Balou på 12 uger kom ind i indhegningen opførte han sig som om han intet havde imod små hunde, så det var bare en super god oplevelse for ham. Alle hunde har godt at at snakke med andre hunde. Overvej lige hvis du aldrig fik lov til at snakke frit med andre mennesker, det ville ikke være sjovt vel? Så for at en hund kan vænne sig af med truende adfærd over for andre hunde, er det en rigtig god idé at tage til et mere afsides og neutralt sted, hvor man kan slippe hunden fri under kontrollerede forhold, med andre hunde der har et godt kropssprog, for én god oplevelse bliver hurtigt til flere. Cæsar kunne endda hente bold sammen med Choko uden at de blev uvenner!

IMG_4231

Du kan finde kilden på google maps ved at søge efter “Sankt Nicolaus’ Kildepark”

Jeg vil opfordre alle jer andre hundetosser i Århus til at bruge hashtagget #århushunde og #sanktnicolauskilde når i instagrammer jeres søde hunde 🙂

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 21.16.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus On A Beautiful Day