Baking With My New Roomie

FitBit Update

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 22.35.04

Nu har jeg haft min Fitbit Zip i en uge og det er lykkedes mig at gå 10.000 skridt gennemsnitligt i min første uge! Jeg havde endda allerede gået 5000 skridt om fredagen inden jeg modtog og aktiverede Fitbit Zippen, men synes nu at jeg godt kunne gå de ekstra 5000 skridt for at få mine tal på Fitbits hjemmeside til at se pæne ud 😉

Siden fredag har jeg også gået det der svarer til et marathon i kilometer og min venstre ankel og min højre storetå gør ret ondt, men det er helt okay med mig, for jeg synes at det er rart at bevæge mig, og nu hvor jeg ikke længere har Fame at ride på må jeg jo finde en ny måde at få noget motion på. Jeg skal også igang med at løbe igen, men det er bare såååå koldt, må lige tage mig sammen en gang.

Nu hvor alle mine eksaminer er overståede kan jeg for alvor komme igang med 2016, og det bliver et godt år kan jeg mærke. Der har været nogle trælse ting, som nu snart er overstået, så jeg ser bare fremad lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baking With My New Roomie