My Summerplans, or Lack of the Same

Blonde is back

Skærmbillede 2016-06-27 kl. 21.02.15

Det er nu 2,5 år siden jeg sidst farvede mit hår, så nu trængte jeg virkelig til en forandring! Før i tiden farvede jeg hår hele tiden, og skiftede også ofte farve, har været alt fra platin blond, til sort, til sort og hvidt, til sort og rødt, til brunt. Jeg har haft lilla striber, sort/hvid raccoon tail (vandrette striber) og grøn dip dye. Billedet helt til venstre er 100% min naturlige hårfarve, de to billeder til højre er resultatet af min tur til frisøren idag. Jeg overvejede at farve mit hår selv, så spurgte Jodel (en app hvor man kan kommunikere anonymt med folk inden for 10km) om hvilken farve de kunne anbefale, og der var en der foreslog københavns frisørskoles århus afdeling. De kører lige nu et sommertilbud hvor man bliver farvet og klippet for kun 399kr! Jeg bestilte tid med det samme. Det tog i alt 4 timer at blive farvet og klippet, men synes at det var tiden værd. Eleven var meget grundigt og underviseren var rigtig god til at lære fra sig og rose når eleven gjorde det rigtigt. Jeg synes at det er et super fedt koncept at jeg hjælper en anden med deres uddannelse og går der fra med en skide flot frisure til få penge! Du kan bestille tid hos frisørskolen HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Summerplans, or Lack of the Same