Getting Dog To Business

My Summerplans, or Lack of the Same

IMG_4203

I år er første gang i mange år at jeg absolut ingen sommerferieplaner har lagt inden sommerferien begyndte. Sidste sommer arbejde jeg fuldtid som telefonsælger og passede min mor og hendes mands gård en uge som jeg havde lovet dem inden jeg fandt arbejde. Året inden boede jeg hos min mor og hjalp hende og hendes mand med at flytte og male hele ferien og året inden arbejde jeg også for min mor og hendes mand. Så i år har jeg besluttet at tage tingene som de kommer, og skulle jeg kede mig, så finder jeg mig et arbejde. Nu har jeg haft ferie i 12 dage, og jeg har nu kun planlagt at jeg skal ud og nyde en øl med en gammel veninde imorgen, en tur i Aros næste weekend, og så er jeg inviteret til fødselsdag i min hjemby i midten af Juli. Resten af Juni måned skal jeg til agility træning hver tirsdag og være hjælpetræner på mit hvalpehold hver torsdag aften.

IMG_4724

Ud over mine meget sparsomme planer, så har jeg sat mig nogle gøremål for ferien. Bla. skal jeg have tømt ud i mine bøger, malet et par vægge på mit værelse, komme ind i en løberutine og være med i nogle begivenheder i Århus. Indtil videre har Choko og jeg været ude at løbe 4 gange siden jeg har fået ferie og er nu oppe på at løbe 4km på 30min. Vores mål er at komme op at løbe 5km på samme tid inden sommeren er ovre. Vi løber mest langs kysten mellem Tangkrogen og Marselisskoven på billedet ovenover.

IMG_4774

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting Dog To Business