Blonde is back

IMG_0099

Nu har jeg været i sønderjylland i en uge. Jeg fik et lift igennem gomore fra Århus til Tønder sidste lørdag. De første 3 dage tilbragte jeg hos min far på gården “Skrup” hvor jeg er vokset op. Vi gav os i kast med at ordne gårdspladsen der var groet lidt til, og tilfældigvis kom min farmor på besøg, og trods hendes høje alder på 85 gav hun sig med det samme i kast med at hjælpe til.

IMG_0116

I mandags tog jeg over til min mor i Padborg, og i torsdags tog jeg til Flensborg for at besøge min veninde Malene som jeg lærte at kende da jeg selv boede i Flensborg tilbage i foråret 2012. Flensborg er en super charmerende gammel by med masser af snoede gader med brostenbelagte gader og planter der vokser langs husene. Jeg elsker stemningen i Flensborg. Der er ingen stress og jag, folk virker bare mere afslappede der nede. Mange af de unge har dreadlocks og er bare generelt mere afslappede i deres stil end vi kender fra de danske storbyer.

IMG_0115

Igår kørte jeg igen til Tønder, men denne gang for at besøge min veninde. Hun har sommerferiearbejde der nede og fik tidligt fri igår, så hun spurgte om jeg ikke ville komme på besøg. Lige da jeg var kommet tilbage til Padborg var der en 3. veninde der skrev og spurgte om jeg ville komme til Rødekro til gensyn med nogle af mine Aabenraa venner fra da jeg boede der i 2012 til 2014. Så Choko blev endnu en gang smidt i bilen, og vi ankom til Aabenraa klokken 22:30 og var først hjemme igen klokken 04:45 efter en super hyggelig aften. Jeg holdte mig ædru da jeg jo skulle køre, og det er første gang jeg har prøvet at holde mig ædru til en fest fordi jeg skulle ud at køre bag efter, så jeg frygtede lidt at jeg skulle blive for træt til at køre hjem, men jeg havde det simpelthen bare så sjovt ved at se de fulde udefra, for en gangs skyld, så jeg blev slet ikke træt!

I aften skal jeg til Store Jyndevad (en lille bitte by her nede i sønderjylland), hvor en af mine kammerater der også var med i nat skal spille koncert. Jeg glæder mig til at høre ham spille og er spændt på at se om der er flere jeg kender der kommer.

1

  • Flensburg er den dejligste by; i foråret tog mig og min søster også en 2 døgns tur derned, ud og hjem med tog 😀 Og min kæreste og jeg tager der forbi på hver grænse-tur. Eeelsker Central Cafe og havnen.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonde is back