Choko, Three Years Old

IMG_4821

I torsdags kørte jeg fra Sønderjylland til Århus i muttis bil, det er den længste tur jeg har kørt siden jeg fik mit kørekort i August sidste år, men det gik helt fint, jeg havde fyldt bilen med folk fra GoMore, så det var en rigtig hyggelig tur. Jeg kører stort set altid selv med GoMore lift når jeg skal frem og tilbage mellem Århus og Sønderjylland da det både er billigere, nemmere når man har hund og mere miljøvenligt end hvis bilisterne skulle køre ene mand i bilerne.

IMG_4826

I Fredags fyldte min lille Choko hele 3 år! Det er vildt at det allerede er så længe siden at hun blev en del af mit liv, hun var kun 6 dage gammel da jeg mødte hende første gang, og fyldte ikke mere end en håndfuld. Nu er hun blevet en smuk ung dame der efterhånden ikke gider alt det pjat som unghunde ellers ofte roder sig ud i. Jeg havde inviteret Chokos hundevenner og deres ejere på kage og saftevand, men siden de fleste har sommerferie planer var det  kun Eva som nogle gange passer hende og hendes hund, af samme race som Choko, der kom. Gaia havde fint flag på da hun kom løbende ind til os, så fint 😀 .

IMG_4832

Choko flasher lige sit nye halsbånd lidt imens hun holder øje med den flue-fangende Gaia.

IMG_4836 (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg