Choko, Three Years Old

Sankt Hans

13535972_10208951409958602_943530913_n

Min Sankt Hans blev tilbragt i uniparken med et par kammerater. Den ene af dem bor i universitets kollegiet med udsigt ud til parken, så vi sad oppe ved ham indtil bålet blev tændt og undgik derfor heldigvis den kæmpe byge der væltede ned kort inden bålet skulle tændes! Efter bålet var blevet tændt og nogle sange var blevet sunget begyndte livemusikken at spille i et telt. Nåede desværre ikke at høre det sidste band da jeg skulle nå den sidste bus hjem, men det var et 7 mands orkester der spillede balkan musik der spillede. Jeg nåede dog at høre både rock og funk inden jeg tog hjem. Der var super god stemning og folk dansede med til musikken, SÅ hyggeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko, Three Years Old