Om børnepasning

Kooikerhondje, min fremtidige hund

På søndag skal jeg møde min (evt.) kommende hvalp. Jeg skal nemlig besøge familien Kobberdyb på fyn.
Fredag d. 5. Juli fødte morhunden Luna 8 hvalpe, hvoraf jeg ønsker den ene tævehvalp. Denne tæve kommer til at være en kæmpe del af min hverdag og min fremtid. Hvalpene bliver 3 uger på fredag og jeg skal se dem for første gang på søndag. For at sige det rent ud er jeg sindsygt spændt på at møde dem.
Billedet er taget fra kobberdybs hjemmeside – http://kobberdyb.dk/kooikerhondje/
Den hollandske Kooikerhondje, som racen hedder, er en jagthunde race der oprindeligt stammer fra holland. De blev brugt til at lokke ænder ind i fælder på jorden ved at vifte med deres store haler med lange faner. Disse halefaner fik ænderne til at blive nysgerrige og fulgte efter dem direkte ind i fælderne. I Danmark bruges racen mest som selskabshunde og træningskammerater i hundesporten, fx. lydighed, agility og rally.
Jeg har tænkt mig at gå til lydighed og agility med min kommende Kooikerhondje. Jeg vil også tage DCH (Dansk Civil Hundeførerforening) – træneruddannelsen med Kooikeren som min lærings partner.
Jeg har allerede Molly, min Cavalier King Charles Spaniel på snart 8 år, så Kooikeren bliver hund nummer 2 i min lejlighed, hvilket også bliver spændende. Jeg håber at Molly kan lærer fra sig og at hvalpen vil se om til Molly og blive Mollys ven.

Molly og Jeg i sommerhus forår 2013

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om børnepasning