Eksamenstiden er skudt igang!

2 eksamener overstået, 4 tilbage

Her er et billede af mig fra sidste skoledag hvor jeg var klædt ud som prinsesse. Kostumet er fra da jeg var lille, nok da jeg var 6-7 år gammel. Jeg har bare klippet ærmerne af og klippet den op i halsen. Det er sjovt at tænke på at det hvide på kjolen engang gik mig til hofterne. Sidste skoledag stod på rundstykker med klassen og derefter var der rundbold turnering for afgangsklasserne. Vi var ikke særlig mange til stede i begge HF klasserne, så vi slog os sammen og endte med at være omkring de 30. Vi klarede os faktisk overraskende godt og endte i semifinalen mod det hold vi spillede første kamp imod. Desværre tabte vi imod dem igen, lige som vi havde gjort i vores første kamp, øv øv. Men de bankede så heldigvis også lærerne og vandt turneringen. Det er jo ikke så slemt at tabe mod dem der ender med at vinde.

Igår var min kæreste og jeg begge oppe til KS-eksamen hvor vi begge to klarede os ret så awesome. Min kæreste fik 12 og jeg fik 10, det fejrede vi med en is fra tanken som vi tog med ned til havnen og spiste sammen med Choko. Da vi kom hjem tog min kæreste på arbejde og læste op til eksamen imens jeg så The Vampire Diaries som jeg er begyndt at se forfra igen. Choko var meget træt da vi kom hjem og fladt i søvn i vindueskarmen.
I nat vågnede jeg flere gange fordi det tordnede så meget og havde samtidig svært ved at sove pga. engelsk skriftlig eksamen. Da klokken var 7 stod jeg endeligt op og pakkede mine ting til eksamen. Morgenturen med Choko var ikke nogen succes da hun simpelthen ikke ville tisse når det regnede så meget. Jeg endte med bare at gå hjem med hende og så skynde mig afsted til eksamen. Jeg synes selv at det gik rigtig godt og at jeg klarede den første del helt super, så det bliver spændende at se hvad jeg får i karakter. Nu har jeg 3 dages eksamen pause før jeg skal op i skriftlig dansk på Tirsdag i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamenstiden er skudt igang!