Huen den skal være blå, rød tar' for lang tid at få... og dog

Mine Dyr, Nu Med Spejlrefleks

Og nej, det er altså ikke mine dyr der har fået hver deres spejlrefleks kamera. Det er mig der har fået det i studentergave af min monster søde mor og papfar. Men jeg har taget billeder af mine dyr med mit nye Canon Eos 100d.
Jeg har ønsket mig et spejlrefleks lige siden min bror fik hans til hans konfirmation (han er 22 år nu) men har aldrig fået købt mig et, ej heller fået et i gave. Men nu fik jeg ENDELIG et og jeg er sååååå glad. Jeg elsker nemlig at tage billeder og er også meget aktiv på instagram (@stoeyse). Nu kan jeg så endeligt tage billeder i god kvalitet. Men først skal jeg lære hvordan, og hvilken måde er bedre end ved at øve sig? Ingen. nej, så derfor øver jeg mig på mine skønne dyr og ville lige bruge lejligheden til at præsentere mine kæledyr én efter én, i den rækkefølge som jeg fik dem. Dog har jeg kun taget de dyr med som jeg har lige nu, og ikke mine tidligere dyr.

Denne her smukke Connemara hoppe fra 1992 hedder Nyvangs Fame. Jeg købte Fame da jeg var 11 år gammel og hun var den 2. pony jeg fik (jeg solgte den første da jeg blev for stor til hende). Fame var den gang stadig i hendes bedste alder (13 år) og jeg red dressur og mange ture på hende. Jeg prøvede endda også at springe på hende, men da jeg er en kylling stoppede jeg efter ca et halvt år. Fame har altid været en rigtig kælepotte som gad at stå stille i timevis så jeg kunne nusse om hende. Hun har altid været fremadgående og har da taget mig på et par jordeture gennem tiden. Da jeg så skulle på efterskole solgte jeg hende til en pige der hedder Ida, men da jeg så 4 år senere hørte at Ida ville sælge Fame købte jeg hende simpelthen tilbage. Hun var da 21 år gammel og jeg syntes ikke at hun skulle hen til nogle der måske ikke forstod hendes behov. Hun har nemlig en gammel benskade pga. skæve hove, som man skal tage særlig vare på. Jeg købte Fame tilbage i efteråret 2012. Hun blev så drægtig ved et uheld, men har heldigvis klaret det godt og føllet kom til verden d. 2. december.
Her har vi så min løvehoved kanin Bailey. Bailey købte jeg i februar 2012. Hun var kun en unge da jeg købte hende. Jeg købte hende da jeg flyttede hjemmefra fordi jeg virkelig savnede at have dyr i mit hjem. Jeg havde kun boet i min lejlighed en uge inden jeg købte Bailey. Bailey er en lille spilopmager og elsker at suse rundt på gulvet. Hun var ret gode venner med min gamle hund Molly som hun kunne gå frit rundt med. Men min nye Choko jagter Bailey så Bailey er desværre nødt til at sidde en del i hendes bur. Derfor har jeg nu fundet et nyt hjem til hende og regner med at hun flytter ind hos en sød pige fra min klasse efter sommerferien. Jeg har aftalt med Line at hvis de en dag ikke vil have hende mere skal hun sige det til mig. Det er nemlig meget vigtigt for mig at mine dyr ikke havner et sted hvor de ikke bliver holdt af.
Det næste skud på stammen blev så Choko (den lille) Hende har jeg skrevet om før HER, HER og HER. Choko er den skønneste og livligste lille hund. Hun keder sig aldrig og har altid en fest. Hun er en rigtig kælefis som altid prøver at komme op på skødet for at tage en lur. Hun bliver 1 år og 14 dage og jeg elsker hende mere om mere som tiden går. Når vi flytter til Århus vil jeg gå til agility med hende så vi kan få udnyttet hendes uendelige mængde energi.
Det sidste skud på stammen er min lille Snowstorm. Imorgen bliver han 7 måneder gammel. Jeg har aldrig før oplevet et føl som ham. Da han kun var 2 dage gammel løb han væk fra sin mor (Fame) så hun blev nødt til at følge efter ham og ikke omvendt. Snowstorm har en meget stærk vilje og er tingene ikke som han ønsker siger han fra. Man skal være meget tålmodig når man arbejder med Snowstorm, men også være beslutsom, for er du ikke det, så kan det gå galt. Han vil meget gerne have alt éns opmærksomhed, og kæler man med en af de andre heste kommer han hen og går imellem. Lige nu er han ved at lære at blive trukket i grime og ved at lære at det er mig der bestemmer. Han minder meget om både hans mor og far. Han er modig som hans far og stædig som hans mor. Snowstorm er halv islænder og halv Connemara. Hans far er i tilridning lige pt. men kommer hjem om 2 ugers tid. Snowstorm har endnu ikke mødt hans far, så det bliver spændende at se hvad de siger til hinanden når de snart mødes. Jeg regner med at Snowstorm bliver min kommende ridehest når Fame skal på pension, men indtil da får han lov at være føl og lege på marken.
Hvilket dyr mit næste bliver ved jeg ikke. Men jeg glæder mig til at finde ud af det. Det sker så nok bare først om nogle år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huen den skal være blå, rød tar' for lang tid at få... og dog