My Snowbaby

IMG_4546

Nu er påskeferien ved at være ovre og jeg har brugt hele ferien på penicillin. Jeg fik nemlig meget ondt i halsen i løbet af første søndag i ferien, så da jeg tudede af selvmedlidenhed tirsdag morgen da jeg vågnede, valgte jeg at tage til lægen. Min hals blev podet og lægen prikkede hul på min finger og tog et par bloddråber. Efter et par minutters venten fortalte hun mig at jeg havde halsbetændelse og bestilte penicillin hjem til mig. Jeg ringede slf. og ynkede til min mor da jeg kom hjem (lidt mand har man vel lov til at være). Min mor fik så ondt af mig over at jeg var syg og alene i lejligheden at hun fortalte mig at hun ville komme og hente Choko og mig om onsdagen så vi kunne komme med i sommerhus, og jeg så ville kunne blive passet af hende, samt se min unghest Snowstorm som står på en mark 10 min fra vores sommerhus.

IMG_4549

IMG_4559

Vi gav et lift til en pige der skulle fra Århus til Varde, så da vi kørte fra Varde mod sommerhuset endte vi pludselig ved den stald der ejer marken som Snowstorm står på. Mor havde simpelthen valgt at vores første stop skulle være hos Snowstorm! Jeg blev super glad da det gik op for mig hvor vi var. Jeg har nemlig ikke set Snowstorm siden efterårsferien! Han er bare blevet SÅ stor og er ikke nær så føllet at se på som han var sidst jeg var ude ved ham. Han er nu højere end Islænderne som han går med (han er selv kun halv islænder og halv connemara pony) og han er begyndt at ligne sin mor meget, hvilket jeg er rigtig glad for, da jeg ofte savner hende.

IMG_4579

IMG_4597

Planen er at han skal blive ved med at gå i den flok han går i nu indtil jeg har været på udlandssemester på mit studie, hvilket ligger i efteråret 2017. Det betyder at der er to år til jeg tager ham til Århus og jeg kan begynde tilridningen. Det er helt okay sådan aldersmæssigt at han ikke bliver tilredet før, dog er det ikke så godt, i dét at han ikke bliver særlig vandt til at blive håndteret af mennesker. Dog har han nu gået i flokken i et år, og han havde absolut ingen problemer med at jeg nussede ham over hele kroppen og løftede ben på ham. Han var slet ikke bange for mig, og var meget nysgerrig, så jeg glæder mig faktisk bare til at han bliver mere moden. Er sikker på at han blive en fantastisk ridehest en gang i fremtiden , men for nu får han bare lov til at gå og hygge sig på marken med de andre.

IMG_4638

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg