Så er det afgjort

Første dag med Cavalieren Choko

Igår mandag d. 9 September efter skole, kørte min kæreste og jeg til Varde for at hente min lille Choko. Det regnede rigtig meget hvilket gjorde at motorvejen var rimelig våd så vi blev 20 min. forsinkede. 
Endeligt kom byen til syne
Da vi nåede frem var hvalpene ret trætte efter leg, men moderen kom glad hen til os. Vi fik snakket om fodringsplan og om den første tid med hvalp i huset. Jeg betalte C pengene for Choko og fik en lille pose hvalpefoder og DKK hvalpepakke som består at nogle forskellige klistermærker og et blad. Jeg fik Chokos sundhedsbog hvori der står skrevet om hendes vaccine, chip og ormekure. Vi fik en lille klud med som havde ligget i hvalpekassen og så fik vi det tæppe med hjem igen som jeg havde taget med til C for nogle uger siden så det dufter godt af morhund.
Chokos trætte søskende

Chokos Mor J’adore
På vej hjem i bilen havde jeg lagt hundetæppet på mit skød hvor Choko så lå hele vejen. Efter ca 10 min. faldt hun i søvn og vågnede kun en enkelt gang på vejen. Da vi kom hjem blev hun luftet omme i gården hvor hun satte sig pænt ned og tissede. Da vi kom ind igen fik hun lidt at spise inden jeg begyndte at lave aftensmaden.
Da vi spiste aftensmad lå hun i sin kurv og sov. Efter vi havde spist kom hun op på mit skød hvor hun endnu en gang faldt i søvn, det var vist en hård dag for hende

Choko sover sødt på mit skød
Efter aftensmaden blev hun luftet endnu en gang hvorefter vi gik i seng. Choko fik lov til at ligge oppe i sengen i nat fordi det jo er hendes første nat uden hendes søskende. Hun lå til tider lige oven i mit hovede, til tider på min skulder og til tider mellem kæresten og jeg. Hun vågnede kun én gang i nat og skulle ud og tisse klokken halv 1 i nat. Jeg fik bukser og bluse på og stak fødderne i et par sko og gik så ellers ud i mørket med hende. Hun var heldigvis hurtig til at få tisset af så vi kunne komme ind i seng igen.

Da Choko og jeg vågnede i morges lå vi og legede lidt med hendes bamse i sengen indtil Choko fik den gode idé at vægge min kæreste ved at slikke ham i øret og bide ham i næsen 😀 Han blev lidt forskrækket men grinte da heldigvis da han kom i tanke om at det var fordi der lå en hundehvalp i sengen 😉 Efter Choko havde nedlagt ham tog jeg hurtigt tøj på og løb ned med hende. Vi fulgte så kæresten i skole hvor Choko sad på min arm og fik set en masse mennesker og snakket med et par stykker. På vej hjem fik Choko lov til at gå noget af vejen selv og hun hilste på to små piger med deres mødre. Det gik helt fint.

Choko leger med Hr. Djævel på mit skød

Lige nu ligge Choko på mit skød og sover efter at hun har leget med hendes nye yndlings bamse, hr. Djævel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det afgjort