På bukjagt med min bror

Årsdag med kæresten

Idag har jeg været kærester med denne flotte fyr i et år. For et år siden kørte han mig til togstationen i rødekro hvor jeg steg på toget mod københavn hvor jeg skulle passe børn måneden ud. Efter jeg havde kørt i ca 10 min modtog jeg en SMS hvor han spurgte mig om jeg ville være hans kæreste, og eftersom vi havde haft noget kørende siden maj sagde jeg slf. ja. Nu er der gået et år og jeg har overhovedet ikke fortrudt. Vores forhold bliver hele tiden stærkere og jeg kan mærke at vi bliver sammen i lang tid endnu. Jeg kan slet ikke forstille mig en fremtid uden ham længere. Han er en fantastisk kæreste som jeg elsker utroligt meget. Vi kan grine og græde sammen, vi kan lave ingen ting og lave alting sammen. Vi er forskellige på mange måder, men har også mange ting tilfælles, hvilket får vores hverdag til at hænge sammen. I løbet af det år der er gået har vi allerede oplevet mange ting sammen.

Vi flyttede sammen efter at have været kærester i 3.5 måneder. Jeg introducerede ham for hesteverden (han har nu redet 2 gange), vi fejrede halloween sammen med vores venner, vi tog til galla sammen på vores gymnasium, vi holdte nytår sammen, vi fik en hund sammen, vi blev studenter sammen, vi har søgt ind på vores uddannelser sammen. Nu venter vi begge på svar omkring optagelse på vores uddannelser, vi søger efter en lejlighed vi kan bo i, i århus og vi glæder os til vores fremtid sammen. Alt tegner sig rigtig godt og jeg glæder mig til at se hvad vi har opnået sammen om et års tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På bukjagt med min bror