Dress Like Rihanna

På bukjagt med min bror

Igår hentede min ældste bror mig hos min mor for at køre mig hjem til min far hvor vi skal gøre klar til at holde studentergilde for min og min kærestes fædres side af familien. Da vi havde været i tyskland for at købe ind til studentergildet havde min far lavet bøf med løg og brun sovs, mums, det er ikke lige noget man laver så tit når man bor selv. Vi var kun lige blevet færdige med at spise da min ældste bror helt casual spurgte om jeg ville med på bukjagt. Min første reaktion var “hvad?, næ, eller jo, det kan jeg da godt”. Eftersom at jeg igen er begyndt på C25K (læs her), havde jeg også løbedag, så vi aftalte at jeg kørte med der hen og efter en halv time ville jeg løbe turen hjem.
Da vi ankom var dette synet der mødte os. Vi tog nemlig afsted en time før solnedgang da det er på det tidspunkt at der er størst chance for at se rådyr. Lige nu har hunnerne kid så derfor må man kun skyde hannerne. Så det vi skulle kigge efter var om de havde opsats eller ej. 
Da vi listede os afsted hviskede min bror til mig. Han havde fundet et helt nyt klovaftryk efter et rådyr der var gået den samme vej som vi var igang med. 
Vi kom til et sted hvor man kunne se igennem krattet og ind over vores mark. Det er vores fars mark og derfor må vi gå på jagt der. Min bror brugte sigtet i geværet som kikkert, det kan nemlig være svært at se rådyr når de putter sig i afgrøderne.  
Da vi gik videre på stien bad min bror mig om at stå HELT stille og kigge frem og til venstre. Der gik den så, et rådyr, på vej ind i marken. Min bror kunne se at den var ung så han lod den gå i fred. Vi gik ikke længe før jeg spottede to harer på marken ved siden af. Man kan kun se den ene op billedet men den anden var tæt ved. De fik også lov til at gå i fred.
Der var helt sindsygt mange regnklæg (ikke hestebremser som jeg også troede at det var indtil jeg googlede det) der var rigtig agressive. Jeg blev bidt mindst 4 gange, 2 gange på hånden og 2 gange på halsen, + 2 jeg fik i forgårs da jeg var ude og ride, 1 på anklen og 1 kæmpe på læggen. Min bror blev stukket endnu mere da han har kort hår som ikke beskytter hans hals eller ansigt. 
Da jeg løb hjem var jeg utroligt glad for at min far havde givet mig en af hans skjorter med, for havde jeg løbet i t-shirt havde mine arme nok været fyldt med stik. Da min bror kom hjem efter at solen var gået ned fortalte han mig at han havde set i alt 3 rådyr, men de havde alle været uden opsats.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress Like Rihanna