Optaget!

Studentergilde på fædrenes side

Jeg fik aldrig skrevet om studentergildet for min kærestes og min fædres side af familien, så her kommer et meget forsinket indlæg. Da både min kæreste og jeg har forældre der ikke bor sammen valgte vi også at opdele vores studentergilde i en mors side og en fars side. I min familie er det min mors side der er størst og i min kærestes familie er det hans fars side af familien der er størst.
Vi havde inviteret familien på løbende mad fra grillen og havde derfor været et smut til tyskland, nærmere sagt Süderlügum hvor fra vi havde bestilt et ordenligt læs kød hjem af alle mulige slags. Vi havde købt alt for meget, men så havde vi jo også til de følgende dage. Maden var virkelig lækker og det fungerede fint at gæsterne kom løbende, dog var der den negative side ved det, at det ikke var alle gæster der nåede at møde hinanden, men sådan er det jo bare.

På billedet er min far igang med at gøre klar til dagen.

Her ses min faster, min bror og min anden fasters mand.

 

 

Her er noget af min kærestes familie.

Da solen bagte helt sindsygt havde vi også købt en masse is som blev delt ud med jævne mellemrum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optaget!