Hiking - Hærvejen Day 3

I Just Bought

  
1) – HER        2) – HER        3) – HER
Nu hvor efteråret er over os og den dejlige kulde begynder at snige sid ind ad de åbne vinduer og rundt i hjørnerne i vores boliger er det endelig tid til at finde det varme tøj frem. Det er tid til at finde farmors hjemmestrikkede sokker frem og tid til at pakke sig ind i det ene lag efter det andet. derfor har jeg udnyttet udsalget på Nelly.dk og købt nogle lækre varer hjem.
Toppen er perfekt til at have under en stor sweater men den er samtidig også pæn med blonderne på ryggen der gør at den også kan bruges til de varmere dagen uden noget udenover.
Sweateren er næsten en kjole til mig da jeg kun er 162 høj, men nøj hvor er den ellers bare lækker. Den er super varm og blød og så er den høje hals super lækker da den ikke kradser eller hverken sidder for løst eller stramt.
Da bukserne kom med posten tænkte jeg ØV! For da jeg pakkede dem ud af den gennemsigtige pose og holdte dem op foran mig var de ikke bredere end børnestørrelse til 10 år. Men da jeg så hæv i dem kom jeg i tanke om at der var meget elastik i dem, ups, hehe. Da jeg tog dem på var de bare super lækre! De er helt vildt højtaljede og støtter godt om maven, som jeg plejer at kalde sådan nogle bukser, så er de gode delleskjulere. De er så behagelige at have på og selvom de sidder stramt kan man godt trække vejret. Jeg købte dem en størrelse mindre end jeg plejer da det var det jeg vurderede var det smarteste efter at jeg havde læst andres anmeldelser inde på siden.
Min kæreste og jeg er nu ankommet til Århus hvor vi skal bo i min kusines lejlighed den første uge ind til vores lejlighed er klar til at blive overtaget. I aften skal vi ud og spise med min onkel og hans familie for at fejre hans fødselsdag imorgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hiking - Hærvejen Day 3