Bloggeres Råd

Bolig Ønsker

Nu hvor vi er flyttet i en ny lejlighed sammen er vi nået til et punkt i vores liv og vores forhold, hvor vi skal købe vores for altid møbler. De møbler vi har nu er nogen jeg har haft med da jeg flyttede hjemmefra. Min kæreste havde kun et sofabord og en stol da han flyttede ind hos mig, og de møbler jeg har er nogle jeg har taget med fra mine to værelser. Jeg havde heldigvis mange møbler, eftersom mine forældre af skilt havde jeg to fyldt møblerede værelser der til sammen gav en hel lejlighed når det kommer til møbler.Men møblerne matcher ikke og de fleste er mørke, slidte og tunge, så nu skal der ske en udskiftning.

Vi mangler seriøst skabsplads til alle vores ting, og helst også nogle med låger så alt ikke står fremme. Vi har også brug for noget til vores meget store og tomme vægge. Vi er nemlig rykket fra en lejlighed med normal lofthøjde til en lejlighed med stukloft. Dette giver en masse ekstra vægplads som vi skal have fundet noget at fylde ud med, og da min kæreste spiller guitar ville det være oplagt at der skal et par guitarer op nu hvor pladsen er der til det. Der ud over har vi også brug for et tæppe til at have under vores sofabord for at det ikke skal glide når vi tager fødderne op på det. Vi mangler også andre ting, men tag et kig neden for og se vores ønsker.image

1) Her 1499,-    2) Her 749,-    3) Her 1199,-   4) Her 1299,-    5) Her 2699,-    6) Her 4299,-

Det er vigtigt for os at møblerne er lyse så der ikke virker til at være indeklemt, på samme tid er det også vigtigt at møblerne har lidt hjørner og detaljer der gør at man ikke føler at det hele er for firkantet og til sidst er det vigtigt for as at der er nogle ting der kan holde til sliddet det giver at have en hund. Tæppet må fx. ikke have frynser da Choko er slem til at bide i frynser. Der er dog én ting ved disse møbler som jeg ikke er fan af. Prisen. Vi er to på SU og det er kun min kæreste der har arbejde ved siden af, så det kommer til at tage os lang tid at få sparet op. Første prioriteten ligger på sofaen da det er noget af det første man ser når man går ind i stuen og da vi sidder meget i vores sofa.

2

 • Jeg synes, at sofaen og lysekronen er vildt fine. Trænger godt nok også til nye møbler i min lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Støyse

   Tak 😀 Jeg synes at man burde få en ekstra omgang SU når man flytter hjemmefra der skulle gå til møbler 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggeres Råd