Selling Out

Today

IMG_2013Jakke (ASOS)    –    Støvler (Dr. Martens)    –    Bukser (L.O.G.G)

Idag gik morgenen med at heppe og opmuntre da min kæreste skulle til eksamen. Da han kom hjem tog vi jakker på, fik halsbånd og snor på Choko og så begav vi os ellers ud af døren på en lang gåtur ned til mindeparken. På vej der ned fandt min kæreste en fodbold som han spillede med på noget af vejen og Choko syntes at det var vældig sjovt, de første 5 min. Men så blev fuglene mere spændende. Det var virkeligt koldt, men rigtig frisk luft, så det var skønt. Vi gik igennem mindeparken, så langs vandet, og så vendte vi snuden hjem hvor jeg fik mig en kop varm kakao med flødeskum! Mums. Nu er musakkaen i ovnen og min kæreste ser fodbold. Det har virkelig været en hyggelig dag! Imogen skal vi i biografen og se den nye film med Nikolaj Coster-Waldau.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling Out