Mine dage..

Feeling Good

10994707_10205291217336074_1400003011_n Jeg har det faktisk rigtig godt lige for tiden. Jeg har fået styr på alle hængepartier i mit liv og det giver bare den vildeste tilfredshed. Jeg har endelig fået fortalt min far om mit studieskift nu hvor jeg har fået styr på det praktiske, og eftersom han godt kunne høre at jeg har tænkt det godt igennem støttede han mig også i mit valg.

Der ud over har jeg haft en pige på besøg som var interesseret i at leje det ene værelse i min lejlighed når min eks flytter ud i slutningen af måneden og der kommer en anden pige på tirsdag, som jeg også glæder mig til at møde. Så får vi jo at se hvem Choko og jeg skal til at bo med.

Lige siden jeg flyttede hjemmefra som 18 årig har jeg gerne ville bo med en roomie, men det har ikke lige kunnet lade sig gøre før nu. Jeg flyttede først i en ikke delevenlig lejlighed i Flensborg. Da jeg så flyttede tilbage til DK, flyttede jeg ind i min mors gamle lejlighed. Men eftersom jeg vidste at jeg snart skulle flytte til Åbenrå for at tage min HF ville jeg ikke til at finde en roomie. Da jeg så flyttede til Åbenrå boede jeg igen i en lejlighed der ikke var delevenlig. Men efter et lille år i den lejlighed flyttede min, nu eks, kæreste ind hos mig og vi har boet sammen i 15 måneder og det er jo ikke rigtigt en roomie i den forstand eftersom man deler soveværelse. Så nu glæder jeg mig oprigtigt til at få en sød roomie der har lyst til at chille, lave mad og bare hygge sammen. Jeg gider nemlig ikke at bo med en der hele tiden vil være for sig selv. Det er jeg alt for social til.

 Og der er mere endnu. Jeg har meldt mig ud af min uddannelses da jeg jo som sagt har tænkt mig at skifte. Men eftersom min nye uddannelse først starter til efteråret har jeg brug for at finde en anden form for indkomst i mellemtiden. Derfor har jeg været nede på jobcenteret for at melde mig ledig så jeg kan søge om uddannelseshjælp indtil jeg finder et job. Nu skal jeg bare have de sidste papier på plads og så skulle det også gerne gå i hak!

Jeg følte det som lidt af et nederlag at søge om uddannelseshjælp (kontanthjælp for unge under 30), men jeg kan jo også godt indse at jeg ikke er typen der bare lige kan hive lidt i kontakterne og så står jeg med et arbejde. Så det er bare min måde at have en økonomisk sikkerhed til jeg finder et alternativ og jeg har fået job hos min mor og hendes mand på deres rideskole til sommer, så det er begrænset hvor mange måneder jeg skal være på uddannelseshjælp. Selv hvis jeg ikke finder et arbejde inden sommerferien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine dage..