Min 3. Blog

Min 3. Blog

Nu er dette starten på min 3. blog da de to andre er blevet slettet efter nogle tekniske problemer.

Så her er en kort opdatering om mig og mit liv lige nu.

Mit navn er Louise. Jeg er født i Tønder, sønderjylland. Der har jeg tilbragt de første 18 år af mit liv på nær et enkelt år hvor jeg gik på frøslevlejerens efterskole. Men da jeg kom tilbage til tønder derefter og havde gået på tønder gymnasium i to et halvt år blev jeg så træt at tønder at jeg valgte at flytte. Jeg har valgt at flytte til byen Flensborg i tyskland. Her går jeg nu på duborgskolen. Duborgskolen er en dansk skole i Flensborg. Jeg er flyttet alene i en 2 værelseslejlighed og har købt mig kaninen Bailey. Lige for tiden er det eneste der optager mit liv skole, venner og fester. Lyder som en teenagerdrøm. Dog kommer min sommer til at stå i arbejdets tegn. 
over and out Støyse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 3. Blog