Dimission

I Flensborg Som Student

I mandags var hele min klasse inviteret til Brunch hos vores klasselærer Louise. Hun bor i Flensborg som jo er en by jeg kender ret godt, eftersom at jeg har boet der i et halvt år. Dog bor min lærer på den anden side af havnen end hvor jeg var, så efter at have kørt halvanden time i bus fra Sønderborg til Flensborg mødtes jeg med 3 andre fra min klasse og tog bussen ud til vores lærer sammen med dem. Selv om at det ikke var alle fra klassen der kom, var det rigtig hyggeligt. Vores biologi lærer fra 1. HF og vores engelsk lærer kom også.

Efter nogle timer hos min lærer tog jeg bussen tilbage til Flensborg centrum hvor jeg mødtes med min rigtig gode veninde Malene. Vi tog først ned i byen og spiste noget lækkert mad. Derefter tog vi i parken hvor vi tog nogle billeder og senere joinede nogle af Malenes venner os, og en af mine gamle venner fra Flensborg kom også. Klokken 20 tog jeg bussen tilbage til Sønderborg hvor min mor hentede mig. Det var alt i alt en super skøn dag. Jeg kommer altid i tanke om hvor meget jeg savner flensborg når jeg har været der. Flensborg er virkelig en skøn by at bo i. Der er en meget afslappet atmosfære og alle mennesker er så søde. Dog kiggede tyskerne meget forvirret på mig når jeg gik forbi dem med min blå HF-studenterhue. De tror vist at vi er marine folk.. haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimission