Årsdag med kæresten

Optaget!

Igår fik jeg som så mange andre den glædelige besked om at jeg er blevet optaget på mit studie. Det betyder at d. 25. august begynder RUS ugen der ligger op til de første 3 år af engelsk studiet på Århus Universitet! Jeg glæder mig helt sindsygt meget, så jeg vil lige udbryde et glædes hyl, “WUHUUUUUU!!!!!”. Min kæreste er også blevet optaget på hans drømmestudie i Århus, Antropologi, så vi er ikke til at slå ned fra den lyserøde sky. D. 12. tager vi derfor til Århus city med min far og papmor for at kigge på et par awesome lejligheder.

Min kæreste og jeg har der ud over besluttet os for at tage på en lille vandre tur langs hærvejen fra d. 13. og frem til fredagen hvor vi tager vores lille Choko med. Det bliver rigtig dejligt at holde en lille pause fra feriens arbejde og bare nyde hinanden uden andre mennesker til at underholde. Vi var forresten på en lille date i sidste uge hvor jeg modtog min årsdagsgave som var lidt længe om at komme frem. Gaven var det smukkeste love-tag armbånd fra Jane Kønig. Jeg har haft det om håndledet hver dag siden jeg fik det på og jeg er bare så super glad for det. Nu har jeg ham altid med mig uanset hvor jeg går 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årsdag med kæresten