Efterårstur i skoven

My Shitty Day

Da mit vækkeur ringede klokken 7 i morges fik jeg den geniale idé at vende mig om på den anden side og sove videre. DÅRLIG idé! Jeg sov over mig og vågnede først klokken 8:00 og min time begyndte klokken kvart over, og jeg har 20 min. på cykel op til uni, så jeg skyndte mig at ringe til en fra min studiegruppe og fik hende til at fortælle vores underviser at jeg var på vej, hvilket var ret vigtig eftersom det er et fag der bliver bestået ved fremmøde. Jeg nåede kun lige at få computer og vand i tasken og så skyndte jeg mig ellers ud af døren og op på cyklen og tog den halv lange tur i fuld fart. Da jeg nåede frem var jeg mega ulækker og svedig. Dagen blev ikke ligefrem bedre da en fra mit hold gjorde mig opmærksom på at det var idag at vi skulle have taget billeder. Men der blev da taget et par billeder selvom jeg ikke lignede noget i nærheden af en million. Men sådan er det jo bare. Følte helt af jeg havde været med i det der afsnit af tegnefilmen “frikvarter”, hvor de skal have taget skolebilleder en dag og gør alt for at holde sig pæne til billedet er taget! Da jeg endelig kom hjem fra skole havde Choko slf. lavet et uheld indenfor som jeg måtte gøre rent efter jeg havde gået en tur med hende.

Nu sidder jeg foran fjernsynet, har lige spist nudler og ser “mig og min mor” og bliver lidt trist over at se hvordan nogle af dem snakker til hinanden. Så er jeg nu glad for mit forhold til min mor.

Men nu vil jeg gå ind i sengen og se lidt serie. Jeg er Seriemenneske med STORT S. Jeg har gang i så ufatteligt mange serier og kan slet ikke holde styr på hvor langt jeg er med de forskellige og selv om jeg havde besluttet mig for at jeg ikke måtte begynde på nogle nye serier der ikke var afsluttet er jeg alligvel lige begyndt på Weeds. Nedenunder ser man nogle af de andre serier jeg har gang i og også venter på skal begynde igen.

Skærmbillede 2014-10-09 kl. 4.16.27 PMGreys Anatomy er en serie jeg ser lidt af, af gangen da det nogle gange godt kan blive lidt for ens for mig. Men der er så mange pæne mennesker med i serien og jeg elsker de forskellige personligheder der er med og alle de ting der sker i deres, både private og arbejds liv. Har netop besluttet mig for at det er den serie jeg vil gå videre med nu.

Skærmbillede 2014-10-09 kl. 4.18.11 PM

The Walking Dead begynder snart igen og både min kæreste og jeg kan slet ikke vente med at den begynder igen! Den er så spændende og fanger virkelig éns opmærksomhed. Dog synes jeg tydeligt at man kan mærke at tekstforfatterne ikke er helt sikre på hvilken vej de skal tage showet. Bla. der hvor der pludselig var en af personerne der så/hørte syner og så droppede de det igen. Men ellers er jeg helt vild med serien

Skærmbillede 2014-10-09 kl. 4.21.31 PM

Min absolut yndlings serie er Game of Trones. Jeg elsker, elsker, elsker den serie. Jeg har altid været fantasy pige og elsker middelalder og rusninger, så denne serie er perfekt. Det er bestemt heller ikke nogen dårlig ting at der er en del lækre skuespillere med i serien, dog synes jeg lige at de har redigeret Tyrion Lannister lige rigeligt på overstående billede, så pæn er han nu ikke i virkeligheden, no offence. Jeg elsker historiens udvikling, og selvom mange af de gode roller og personligheder bliver dræbt synes jeg stadig at historien bliver ved med at hænge godt samme.

Skærmbillede 2014-10-09 kl. 4.53.21 PM

Den seneste serie jeg er gået igang med er serien Weeds om dealer moderen der gør hvad hun kan for at være en god indtægtskilde for hendes børn efter at hendes mand døde. Serien er virkelig sjov og er en af de eneste serier der kan få mig til at grine igen og igen. Der er så meget humor i, men der er stadig nok alvorlige scene i serien til at man stadig kan tage den seriøs. Jeg er nået til sæson 4 efter kun at have set serien i en måned.

lost_tv_show-1920x1200-1

I sidste uge begyndte jeg forfra på serien Lost som jeg en gang før har prøvet på at komme igennem, men min hjerne kunne ikke følge med til sidst og jeg stoppede inden jeg begyndte på sidste sæson, men nu efter et par års afstand har jeg nu valgt at begynde forfra. Har dog fundet ud af at den ikke er på netflix, så overvejer pt. om jeg skal vente med at se den til den evt. kommer tilbage på netflix. Men jeg synes virkelig at den er spændende. Især første sæson, hvor man ikke kan lade være med at forestille sig hvordan man selv ville reagere hvis man styrtede ned på en ø med et fly, sammen med en masse mennesker man slet ikke kender.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårstur i skoven