Today

For Tiden….

IMG_2021

Lige for tiden går jeg og ordner alt og intet i lejligheden. Vi har længe haft 3 flyttekasser stående som jeg bare ikke lige har fået tømt. To i stuen og en i soveværelset. De har virkelig været trælse at kigge på hver dag, så nu var det tiden til at få dem ud af syne.

Jeg har også fået ryddet helt ud i mit klædeskab og har idag været nede ved tøj containeren og doneret en hel pose fuld! Det gav en ret rar følelse.

Når jeg ikke lige går og rydder op, så sidder jeg og læser i fødelsdagsgaven fra min svigermor. Bogen “The Hunger Games” – på dansk. Nu har jeg kun 3 kapitler tilbage, så da min kæreste og jeg var nede i byen idag faldt jeg over 2’eren i serien – på engelsk, og så kunne jeg da ikke lade være med at købe den! Jeg har set filmene, men har ikke lige fået læst bøgerne, før nu. Og nu kan jeg slet ikke slippe dem. Jeg elsker universet man bliver trukket ind i og jeg holder meget af personerne man møder og sluger alt til mig. Jeg kan virkelig anbefale andre at læse serien, den er virkelig timerne værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today