For Tiden....

Lorte dage

 

Både bogstaveligt talt, men også følelsesmæssigt har jeg de sidste par dage haft nogle lortedage. Min kæreste og jeg har endt vores 1.5 års lange forhold, så jeg er sgu ikke ligefrem en smilende humørbombe disse dage. Og eftersom vi bor sammen gør det situationen endnu svære. Jeg er derfor flyttet ind i stuen og han bor i vores gamle soveværelse. Og som om det ikke er sørgeligt nok, så blev jeg mødt af et køkkengulv med en ordentlig pøl af klamt vand og en tilstoppet køkkenvask igår morges.

IMG_2035

Eftersom vi bor i en forældrekøbt lejlighed og min far bor i sønderjylland kunne jeg jo ikke bare ringe til viceværten, så jeg ringede til min handy far og spurgte til hvordan man klarer sådan en vask. Han sagde at jeg skulle have fat i en svuppe. Så jeg tænkte lidt over hvor jeg mon kunne finde sådan en. Jeg besluttede mig for at tage i Bruuns galleri, der har de jo alt. Jeg gik i kvickly og spurgte en medarbejder hvor de havde svuppere og han pegede mig i den rette retning. Men jeg kunne simpelthen ikke se nogle svupper. Men jeg kiggede også efter den gode gamle med træskaft og rød gummi-sugekop. Men næ nej, svupper findes skam også i andre farver! Vidste i det? Jeg gjorde ikke. Men tja, den tog jeg da med hjem. Da jeg kom hjem lå P allerede under vasken og havde prøvet på at pille rørene fra hinanden, så da vi skulle svuppe blev vi nødt til at binde gummihandsker om rørene så der ikke blev suget falsk luft. Efter en evighed kom der endelig gennemløb i rørene!

IMG_2036

En stoppet vask er dælme en klam sag. Men idag står den bare på at få mig indrettet i stuen så det kommer til at være mit nye hjem, og om en halv time kommer min morbror og henter Choko og mig til en omgang fastelavnsboller og hundeleg i haven.

 

1

  • Line

    Det er jeg ked af at hoere! :/ Kaempeste kram til dig soede Stoeyse :*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For Tiden....