Throwback

Apassionata Horse Show – Odense!

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 4.25.58 PM

I lørdags tog jeg toget til Middelfart hvor min mor, hendes mand og deres staldpige ventede på mig i bilen. De var kommet helt fra Padborg og vi havde aftalt at jeg skulle joine dem i Middelfart. Grunden til dette var nemlig at jeg til jul fik en billet til hesteshowet Apassionata.

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 4.26.22 PM

Showet var helt fantastisk og jeg synes at det ar super fedt at de viste så mange forskellige aspekter af ridning frem. De viste alt fra dressur på højt plan, liberty training (det mange kalder hesteviskere), Trick ridning (billedet lige oven over) til ungarsk post (rider stående på heste). Det var så fantastisk at se det tætte samarbejde mellem hestene og rytterne. Hvad der især gjorde mig glad ved showet var at se hvor meget hestene blev rost af rytterne. De fik kæl, nus og godbidder under showet og lavede de en fejl blev det håndteret med humor.

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 4.26.36 PM

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 4.26.47 PM

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 4.27.00 PM

For mig var det helt bestemt liberty delen der gjorde størst indtryk. Bartolo Messinas er navnet på mangen med de 7 løse heste i arenaen hvor kanterne er så lave at selv den mindste af hans heste nemt ville kunne komme over dem. Han startede ud med én hest på banen hvor han lavede de øvelser jeg også kan med min egen, så som at bakke og snurre rundt, følge efter og stole på ham, og øvelser som jeg endnu ikke mestre. Efterhånden som tiden gik kom der flere og flere heste ind i arenaen og han endte med at have i alt 7 heste inde på samme tid som han kunne styre kun ved hjælp af bestemte bevægelser med to piske. Så vidt jeg kunne se styrede han de 5 største med den ene pisk og de to mindste med den anden. Jeg kan slet ikke beskrive hvor facineret jeg var af den del af showet. Jeg synes at det er super imponerende og inspirerende at se en person have så stærkt et bånd til sine dyr og det er et bånd jeg kun kan håbe på at jeg en dag også selv opnår når jeg finder mere tid til mine dyr!

ALLE BILLEDERNE ER LÅNT FRA APASSIONATAS OFFICIELLE HJEMMESIDE www.apassionata.com

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback