Havebryllup

Breaking A Habit

Skærmbillede 2015-08-14 kl. 9.31.47 AM

 

–    Blue Denim Jacket   –   Milano Mix Top   –   Vmmie Blazer   –   Taranto Stripe Sweat   –   Cutwork Jumper   –   Boyfriend   –

Siden jeg var 15 har jeg næsten ikke gået i andet end sort tøj, men undtagelse af nogle print og et par stribede bukser i min alternative tid. Men på det seneste er jeg begyndt at gå med lidt farve, og nu har jeg taget mig selv i at have fyldt indkøbskurven på Members med flere items der ikke er sorte end der rent faktisk er sorte. Der må virkelig være sket et eller andet, eller også er det bare fordi jeg ikke længere har mit platinblonde hår, der bare går skide godt til alt det sorte tøj. Jeg synes bare at det bliver så kedeligt med helt sort tøj, når jeg har en kedelig hårfarve (læs, min naturlige farve).

Jeg er spændt på at se hvordan jeg får taget tingene i brug. Tænker at bukserne nok kun kommer til at blive brugt til fest med et par høje hæle til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havebryllup