FitBit Update

Århus On A Beautiful Day

IMG_4196

IMG_4197

Der har bare været det skønneste vejr i Århus hele dagen idag. Jeg stod op klokken 8 fordi jeg troede at jeg skulle møde klokken 9, men det viste sig at jeg først skulle møde klokken 10, derfor valgte jeg at tage tidligere afsted og gå halvdelen af vejen for ikke at cykle mig helt varm og ulækker. Solen har skinnet hele dagen og blændet mig hele vejen hjem fra skole. Det er helt forårsagtigt og fik mig til at føle mig så overskudsagtigt at jeg hoppede i mit løbetøj og løb for første gang en tur i år. Turen blev på 3,6 km så det er en let start og Choko skal jo også lige i form igen, så det var helt passende med 3,6 km på en halv time 😉

IMG_4202

IMG_4203

I aften står der X-factor og lasagnette på programmet. Og hvis min roomie har fået det bedere tage vi nok også et smut i byen i aften. Resten af weekenden skal bruges på at gå nogle lange ture og indhente læsestof. God weekend <3

IMG_4204

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FitBit Update